Band

Over B-Soul

In de zomer van 2016 is een nieuwe Soulband met de veelzeggende naam “B-Soul” opgericht. De naam is een verwijzing naar het hart en ziel dat de band in de muziek wil leggen en probeert over te brengen op het publiek. Het authentieke, rauwe soulgeluid met een eigen tintje. Deze soul band brengt de hoogtijdagen van de legendarische Soulartiesten weer tot leven. De 10-koppige band speelt onversneden soul met een gepeperd sausje, doorspekt met nummers van artiesten waar iedereen van houdt: van Nina Simone, Stevie Wonder, Tower of Power, Aretha Franklin tot Amy Winehouse en Bruno Mars.

Het repertoire is een mooie mix van herkenbare soul klassiekers en moderne bekende pareltjes tot op heden. Het dak gaat er af met de krachtige stem van de drie swingende zangeressen, een strakke blazerssectie en een groovende ritmesectie. De muziek voelt aan alsof de tijd nooit heeft stil gestaan. De muzikanten van B-Soul spelen soul zoals het hoort met volle emotie. Daarbij kiezen ze voor pittige covers met een eigen ontwikkelende sound: opzwepende nummers die doordrenkt zijn met gevoel, puurheid en authentieke soul.

Wilt u B-soul boeken voor uw event, feest, jubileum, huwelijk, festival of verjaardag? Ons publiek kan bestaan uit 10 maar we ook voor 5000 personen, elk optreden wordt door ons voor u een echt feest gemaakt.

De muziek van B-Soul spreekt een breed publiek aan, waardoor een optreden op elk evenement mogelijk is: of het nu een bedrijfsfeest, braderie, of benefietconcert is.

Muziek, gebracht met hart en ziel
Heart and soul
B-Soul!

Benieuwd naar de songs van B-Soul? Bekijk dan onze setlist!
band